Inred med romantik samarbetar

Hej kära bloggläsare!

För er som bor i närheten av Jönköping och Huskvarna kan vi glädja att vi nu finns i en fysisk butik, nämligen ”Hem och Harmoni” i som ligger nära rosengallerian i Huskvarna. Vi säljer en del av våra ljuspåsar där, och mer kan det tänkas bli framöver. Sen tidigare har ni ju även kunnat se och köpa våra tavlor hos Annika på Kropp och Sinne. Även där hoppas vi på ett utökat samarbete. Roligt med samarbeten tycker vi!
Kramar och trevlig helg på er alla!

 Många kramar Maritha och Veronica

Nytt tyghjärta!

Som en nyhet här på vår ettårsdag lägger vi in ett beställningsbart tyghjärta med måtten 17 x 20 cm. Pris 69:- Bilden är egendesignad och texten som står är ”Love is the key to happiness” vilket är samma text som på det mindre tyghjärtat som följer med på köpet för er som beställer idag 18/9. 🙂 Och ni har väl inte missat att vi bjuder på frakten idag heller!

 

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Snart fyller vi 1 år!

Hej kära bloggläsare!

Vi är så glada att vi fått så många läsare och kunder här på bloggen och på vår Facebooksida. Några av er har kanske följt oss länge? Nu på tisdag den 18 september är det redan 1 år sen vi startade  – och då kommer vi ha specialerbjudanden och nyheter och en tävling på Facebook. Håll utkik alltså! 😉

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Tävling på Facebook imorgon!

Hej. Imorgon är det exakt två veckor kvar till Alla Hjärtans Dag! Det tänkte vi fira genom en tävling på facebook. Så har du inte gillat oss på facebook ännu, så är det hög tid nu!

Tävlingen är alltså imorgon, 31 januari, på Facebook. Tävlingen kommer gå till så att när vi ställt en fråga (en enkel fråga) på vår facebooksida så kontaktas försten som svarar rätt, av oss, och vinsten skickas fraktfritt till denne lycklige vinnare. Bilden nedan kan ge en tydlig ledtråd vad vinsten kan vara. 😉

 

Klicka här för att komma till vår sida på Facebook.

Kramar VeronicaPhotobucket