Vildhallon

Hej kära bloggvänner.

Hoppas ni haft och fortfarande har en skön sommar! Vi har trots mycket regn och många mulna dagar haft det bra och bland annat semestrat lite på Skånes fina västkust. Nu har vi hämtat ny energi och inspiration, vilket leder till ökat antal inlägg här på bloggen. Vi har fått in en hel del beställningar i sommar, mest med tyghjärtan och ljuspåsar där egenvalda motiv och texter har önskats. Vi löser de flesta önskningar, hör bara av er till oss mer er förfrågan. Nu får vi passa på att njuta ev de fina varma augustidagarna med sina starka färger och naturens skatter. Vildhallon och blåbär finns i våra skogar, samt börjar många äppel- och päronträd få sina frukter klara. Mums!

 

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *