Sålda produkter

Här visar vi exempel på produkter vi sålt här på bloggen. Detta för  att du ska kunna se variationen på vad vi säljer, vad frakten kan bli …och kanske få lite inspiration också =).
De flesta produkter på denna sida är från ”just nu” kategorin.

 

 

Kuddfodral ”Ängel”

SÅLD

Nysytt vackert välarbetat kuddfodral av äldre lakansväv i högsta kvalité. Passar kudde i storlek:40X40 cm. 

De breda banden upptill på kudden är för att knyta ihop kudden med dekorativ rosett, och är sydda med samma tyg som kudden. Motivet är som vanligt handtryckt och föreställer vacker vintagebild på änglar, och är omgiven av skir påsydd spets. Tvättas med fodralet vänt ut och in i 40 grader.

 

Fin i både soffan eller på sängen, eller vart du vill.

Pris 99 kr (+frakt 24 kr)

 

 

 

Ljuspåsar Påsk

SÅLDA (utom den rosa som är undanlagd och tas fram nästa påsksäsong)

Härmed kommer fyra ljuspåsar med vackra vintage-påskmotiv. De har samma mått och kvalité. Det som skiljer är bakgrundsfärg och dekorationsdetaljer.

Motivet är handtryckt och egendesignat och föreställer en vintagekyckling med vitsippor och stämpel, samt text ”Happy Easter” (Glad påsk). Bakgrunden är lila respektive rosa, gul eller grön med ljusa prickar och en ”sliten” look för att förstärka retro/vintage känslan.

Mått
Höjd: 20 cm
Bredd: 16 cm (Omkrets 32 cm)

Pris 79 kr styck (+frakt 12 kr)

Kom ihåg att ange färg vid beställning!

Lila påsk-ljuspåse med fina detaljer!

Rosa påsk-ljuspåse. Dubbelrosett och organzaband


Vacker gul påsk-ljuspåse med fina detaljer och pärla!

Fina gröna påsk-ljuspåsen med stort fint prickig rosett i gult!

Extra stort Tyghjärta ”Hem Ljuva Hem”

SÅLD

Tyghjärtats mått är på bredaste stället är 19 cm och det är hela 30 cm långt. Hjärtat är som vanligt sydd i kvalitativ lakansväv. Motivet är handtryckt och föreställer en vintage ros.  Hjärtat är sydd med dekorativ uddspets och har en vacker satinrosett med satinband som man kan hänga hjärtat t ex i ett fönster eller på en spegel. Eller som på bilden, på handtaget till köksskåpet! Kan det bli mer romantiskt? 🙂

Pris 125 kr (+frakt 12kr)


 

Kuddfodral Tomtar

SÅLD

Kuddfodralet är sydd i äldre kvalitativ lakansväv och ihopknytes med två dekorativa bomullsband i toppen på kuddfodralet. Motivet är handtryckt föreställer tre tomtar/vättar, mistel och stor text; God Jul. Med andra ord ett riktigt juligt kuddfodral med brodyrspets med ett rött satinband och röda satinrosetter. Välarbetat!

Kuddfodralets mått är: 40 x 40 cm.

Pris 175 kr (+frakt 24kr)


 


Kuddfodral Randiga tomtar

SÅLD

Kuddfodralet är sydd i röd/vit-randigt bomullstyg och ihopknytes med två dekorativa bomullsband i sidan av kuddfodralet. Motivet är handtryckt föreställer tre tomtar/vättar, mistel och stor text; God Jul. Med andra ord ett riktigt juligt kuddfodral med brodyrspets med ett rött dekorativt hjärta. (Se detaljbild) Välarbetat!

Kuddfodralets mått är: 60 x 40 cm.

Pris 169:- (+frakt 24 kr)


 

LJUSPÅSE MED JULMOTIV

SÅLD

Julig ljuspåse med tomtemotiv med fint matchande rutigt bomullsband och rosett.  Måtten på ljuspåsen är: höjd 20 cm, bredd 17 cm.

Pris 69 + (12 frakt)


Ljuspåse Änglafröjd

SÅLD

Ljuspåsen är sydd i äldre kvalitativ lakansväv och har en dekorativ bomullsspets högst, och vacker vit rosdekoration i mitten på spetsen. Ljuspåsens mått är: höjd 20 cm, bredd 17 cm. Motivet är handtryckt och bilden föreställer klassisk bild på två änglar och har texten ”Änglafröjd” överst. Ljuspåsen går även använda som förvaring, vas eller kruka. Bäst blir det om man sätter i ett glas eller en burk, så det inte läcker om du tex tänker ha den som vas.Blir ett vackert sobert sken när du använder den som ljuspåse, men går även att sätta i några grenar i med tex granris som blir superfint nu när kylan blir allt mer påtaglig. 🙂

Pris 69 kr (+frakt 12kr)

 

Tyghjärta ”Änglafröjd”

SÅLD

Tyghjärtats mått är på bredaste stället 11 cm x 10 cm och är som vanligt sydd i kvalitativ lakansväv. Motivet är handtryckt och föreställer klassiskt motiv på två änglar. Hjärtat har en vacker satinrosett, silverhjärta som berlock och med satinband som går att hänga upp hjärtat i t ex i ett fönster eller på en spegel. Eller som på bilden, på handtaget till köksskåpet! Kan det bli mer romantiskt?

Pris 39 kr (+frakt 12kr)

 


 

 

FYRA-pack ljuspåsar till advent

SÅLD

Nysydda ljuvliga och välarbetade ljuspåsar, sydda av äldre lakansväv i högsta kvalité.

Så ljuvligt och vackert nu till advent i lantligt/romantisk shabby chic stil.
Dekorerad med 4 stämningsfulla adventsverser och en söt mistel.

No1. NÄR FÖRSTA LJUSET BRINNER………..

No2. NÄR ANDRA LJUSET BRINNER……….

No3. NÄR TREDJE LJUSET BRINNER……….

No4. NÄR FJÄRDE LJUSET BRINNER………

Påsydd vacker spets upptill med en röd satinrosett

 

Mått: Höjd Ca:20 cm 34 cm i omkrets
Använd lämplig glasburk eller ett vanligt dricksglas med ett värmeljus inuti.
Ljuspåsen sprider då ett vackert sken

 

Pris 199 kr (+frakt 12kr)


Ljuspåse Fridefull Jul

SÅLD

JA, vi vet att det egentligen stavas Fridfull jul, men det låter mysigare att skriva som man sjunger i sången tänkte vi 🙂 Ljuspåsen är som vanligt sydd i äldre kvalitativ lakansväv och har en dekorativ bomullsspets högst, och vacker vit rosdekoration i på ljuspåsens sida. Även en läcker berlock i form av en silver-snöflinga är ditsydd. Ljuspåsens mått är: höjd 20 cm, bredd 17 cm. Motivet är handtryckt och bilden föreställer en vacker kyrka i vinterlandskap. Ljuspåsen går även använda som förvaring, vas eller kruka. Bäst blir det om man sätter i ett glas eller en burk, så det inte läcker om du t ex tänker ha den som vas. Blir ett vackert sobert sken när du använder den som ljuspåse, men går även att sätta i några grenar i med t ex granris som blir superfint nu när julen närmar sig. 🙂

Pris 69 kr (+frakt 12kr)


Ljuspåse/Förvaringspåse ”Rönnbär”

SÅLD

Ljuspåsen är sydd i ett linblandat tyg och är helfodrad i matchande terrakottafärgat tyg. Fodret gör påsen mer stabil och går jättebra att använda som förvaring, vas eller kruka. Bäst blir det om man sätter i ett glas eller en burk, så det inte läcker om du tex tänker ha den som vas. Ljuspåsens mått är: höjd 17,5 cm, bredd 16 cm. Motivet är handtryckt och bilden är från en gammal florabok på rönnbär.  Jättefint att ha påsen som vas med torkade eterneller i, eller varför inte plocka några kvistar just rönnbär och sätta i. 🙂

Pris 69 kr (+frakt 12kr)

Kuddfodral ”Beige Ros

SÅLD

Vackert kuddfodral i varma naturfärger. Sytt i kraftig lintygmix. Handtryckt motiv med med ljuvlig vintage text och ros. Kuddfodralet har en vacker bomullsspets runt motivet samt på var sida av kanten på fodralet. Söta satinrosetter på spetsen i hörnen kring motivet. Det är bomullsband upptill för att knyta ihop fodralet.

Passar kudde i storlek:40X40 cm

PRIS 169kr (+frakt 24 kr)

 

 

 

Förvaringslåda

SÅLD

Romantisk vårig trälåda för förvaring eller dekoration. Fina färger i turkost med röd-oranga blommor, gjord i decoupage teknik med fjärils-stämplar och texten Le jardin. Mått: 15 bred, 20 cm hög och 12 cm djup.

Pris 99 kr (+frakt  ca 50 kr)

 

Kuddfodral ”Valentin”

SÅLD

Passar till Alla hjärtans dag! Kuddfodralet passar till innerkudde med mått 40×40 cm och är som vanligt sydd i kvalitativ lakansväv. Motivet är handtryckt och föreställer ett franskt dokument, hjärta med vintage rosor.  Fodralet är sytt med dekorativ bomullspets och två satinrosetter runt om det tryckta motivet för en fin inramning. Det är även spetsband för att knyta ihop kuddfodralet. Tvättas i 40 grader, med fodralet utochinvänt.

Pris 179 kr (+frakt 24kr)

 

Förvaringspåse

SÅLD

Nysydd vacker välarbetad tygpåse/förvaring av gammal lakansväv i högsta kvalité. Så vacker i romantiskt stil. Dekorerad med handtryckt ljuvlig vintagebild på flicka. Påsydd underbart vacker skir spets och satinrosetter. Knytes ihop med ett satinband finns även ett påsytt band för upphängning.

Mått: 30 cm x 23 cm

PRIS 79kr (frakt 12 kr)


Vacker träskål

SÅLD

Vitmålad träskål på fot. Svarvningsarbete och ett vackert hantverk. Lite lätt nött för att få fram den lantliga romantiska stilen. Använd till förvaring eller som stilleben och dekoration.

Mått: 16 cm hög och 20 cm i diameter

PRIS 79kr

Ungefärlig frakt = 55 -65 kr med Schenker som är det billigaste alternativet. Går även bra om du hellre vill ha den skickad med posten, men frakten blir då något dyrare.


Tyghjärta

SÅLD

Ljuvligt romantiskt tyghjärta med tänkvärda ord: ”De vackraste sakerna i livet kan inte ses eller röras, de skall kännas i ditt hjärta.” Fin att ge som present eller till ditt egna hem. Brodyrspets med två satinrosetter samt ett upphängningsband för att kunna hänga hjärtat. Jättevackert till exempel i fönstret, framför prydnadsskåpet hängd på dörrhandtaget eller vart du vill.

Alla våra tyghjärtan är av den äldre finare kvaliténs lakansväv med ett handtryckt motiv, eller text. Tyghjärtanen har är fyllda med miljöcertifierad kuddstopp och måtten är på bredaste stället 23 cm x 17 cm.

PRIS 75kr (frakt 12 kr)

Söt hylla i sann shabby chic stil

SÅLD

Nyrenoverad hylla med två hyllplan och täckt bakdel, med den lantliga slitna Shabby chic looken. Handskriven text ”Home sweet home” på övre hyllan. Väldigt vacker i det lantliga romantiska hemmet.
Mått: bredd40 cm, längd 30 cm och djup 8 cm

PRIS 129kr

 

Ungefärlig frakt = 65 -75 kr med Schenker som är det billigaste alternativet. Går även bra om du hellre vill ha den skickad med posten, men frakten blir då något dyrare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *