Nyheter

Vi har märkt en ökad efterfrågan på specialsydda tyghjärtan med personliga texter. Det kan handla om presenter till dop, bröllop och födelsedagar. Eller att man vill ha sitt favorit ordspråk eller citat tryckt på ett av våra tyghjärtan.

Har Du något särskilt önskemål, hör av dig till oss så ska vi säkert kunna ordna det.

Priset är från 90 kr för ett enkelt hjärta med text, men sen blir det tillägg om man vill ha med spets, berlock och rosetter med mera. Hjärtat på bilden nedan kostade 100 kr för beställaren (exkl frakt)

Om det ska vara en present och ska vara klart och levererat inom ett visst datum bör du känna till att det tar ungefär 1-2 veckor att få ett ”specialhjärta” med Dina särskilda önskemål, men ibland om vi har mycket, kan det ta lite längre tid, så hör alltid efter med oss innan.

Vi vill så  klart att Du ska bli nöjd och få hjärtat i god tid.

7 thoughts on “Nyheter

  1. Tack så fantastiskt mycket för de vackra hjärtanen o för snabb o fin service!!!:) De kommer att bli väldigt fina doppresenter!
    Mvh. Susanne, en mycket nöjd kund!

  2. Tusen tack för din kommentar! Glädjande att höra att du blev nöjd med hjärtanen. Vårt mål ät att alltid ha nöjda kunder! Välkommen åter.

  3. Nu är det dax att tända den fina ljuspåsen.Den ger ett såå vackert sken och min text med dekoration gjorde ni riktigt bra.Tack och på återseende.

    1. Åh vad roligt att höra! Visst är det mysigt nu när kvällarna börjar bli mörka, att tända ljus. Det blir verkligen ett stämningsfullt sken av ljuspåsarna! Du är så välkommen åter! Kramar Maritha

  4. Tack för trevligt bemötande ,snabb leverans och jätte fint hjärta. Är säker på att brudparet blir nöjda 🙂 Kommer definitivt handla fler gånger Med vänlig hälsning Maria

    1. Åh tack så mycket, vad roligt att höra! Det gör oss jätteglada! Välkommen åter! //Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *