Uppdatering

Lite uppdateringar sker just nu inne på ”Just nu”. Bla detta nysydda kuddfodralet med ren-motiv för fyndpris.


Jag har inte hunnit gå igenom vilka bilder vi har kvar och därför har jag inte kunnat avgöra vilka alster vi fortfarande kan ha kvar som beställningsvaror men ska få tillfälle att göra det den närmsta veckan. Framtill dess kan vi ju koncentrera oss på juliga produkter – det är ju ändå December.
Men fortfarande gäller: Har du särskilda önskemål om beställningar av produkter, tveka inte att höra av dig på vår mail info@inredmedromantik.se, så kan vi säkert lösa eller fixa fram någonting. Om det ska vara en julklapp är sannolikheten större att vi kan fixa det, ju tidigare du hör av dig 😉
Kram Veronica

Vårnyhet!

Hej kära bloggläsare!

Nu har våren äntligen dykt upp och till helgen kommer det fint väder med sol och värme har de sagt, och det vill man ju gärna tro på, eller hur? 🙂 För att fira det har vi lagt in en vacker och vårig trälåda för dekoration eller praktisk förvaring. Läs mer under ”just nu” i vår shop.

Kramar Maritha och Veronica

Alla Hjärtansdag rabatt!

Imorgon är det Alla Hjärtansdag och det firar vi med att ge er 25% rabatt på allt under kategorin ”just nu” i vår shop. Rabatten gäller alltså när du beställer via mail info@inredmedromantik.se från kl 00.00 till kl 24.00 imorgon den 14 februari. (Rabatten gäller inte fraktavgiften.)

 

Välkomna att fynda unika produkter sydda med omsorg kärlek!

Vi vill även önska alla våra kunder och läsare en fantastisk Alla hjärtans dag! Det är från er vi får inspiration och skaparlust!
Många kramar Maritha & VeronicaPhotobucket

Hösterbjudande!

Just nu har vi ett unikt erbjudande med matchande kuddfodral, ljuspåse och tyghjärta i vackert linfärgat tyg. Passar perfekt till höstmyset.

 

Läs mer om produkterna här. Eller beställ direkt genom att skicka ett mail till oss på info@inredmedromantik.se och ange hösterbjudande, vilka produkter du vill ha och dina kontaktuppgifter.

Vi har bara ett enda set så fundera inte för länge happy Smileys