Påsken inom räckhåll

Hej kära bloggläsare!

Nu har äntligen vårluften kommit, och solen har hunnit smälta undan en hel del snö. .Snart är det påsk och vi syr upp lite fina påsk-påsar och kanske något påskhjärta också! ??

Dessa kommer hamna på vår webbsida under ”just nu” till riktigt bra priser! (Denna på bilden endast 49 kr) De kostar 9 kr att skicka och vid swishbetalning tar det bara 1-2 vardagar att få den i sin postlåda!
Håll utkik efter flera under ”just nu” i vår shop. ?

Värdefull

Hej kära bloggläsare!

Hur har ni det, denna långa vinter? Ja vintern har hållet ett hårt grepp om oss de sista veckorna. Men dagarna blir allt ljusare och solen blir varmare och har visat sig mer och mer så visst kommer våren! …Och det snabbt nu tror jag!

Vi fick en beställning av en härlig tjej, med bland annat ett av vårt mest populära motiv/texter. Värdefull. Det var både tyghjärtan och ljuspåse.

Så fint nu med vårens blommor som finns i blomsterhandeln. Anemoner, ranunklar vaxblommor och pastelliga rosor hör till säsongens favoriter för mig.
Hoppas du har en fin dag! Kram /Veronica

Julhälsning


Kära läsare

Tänk att det redan har blivit julveckan. Det har blivit vinter på många håll i landet, och snön har visat sig, på en del håll har den redan töat bort igen, men här har vi snö fortfarande iallafall. Det är vackert och ljusar upp så här under årets absolut mörkaste dagar.

Vi har som ni kanske vet, nyss vaknat till liv efter ett bra tag i dvala. Men denna vintern var det dags för ”Inred med romantik” att återuppstå (fast till och börja med i en liten skala). Det i samband med att jag (Veronica) gjorde julkort, scrapbooking, och jag ihop med en god vän som också scrapbookar, anmälde vi oss till denna julmarknaden vi var med på under första adventhelgen, och då fick jag lust att även börja sy och nyproducera lite ”Inred med romantik”-alster. Likaså fick jag äntligen hjälp att få liv i denna webbsida av en programmeringskunnig vän och här är vi nu!
2018 hoppas vi på en vidare utveckling av sidan och våra produkter och spridningen av dessa såklart! Jag tänker att nästa år kommer vi fylla på med lite nya alster, nya motiv på ljuspåsar och tyghjärtan – kom gärna med förslag! – kanske ha lite utlottningar och tävlingar på vår Facebooksida, (du gillar väl oss där?) Sälja alster också via Tradera, vilket vi gjort även tidigare när vi var aktiva, samt ta emot specialbeställningar. Vi ser fram emot det!
Så en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR från Maritha och Veronica

Uppdatering

Lite uppdateringar sker just nu inne på ”Just nu”. Bla detta nysydda kuddfodralet med ren-motiv för fyndpris.


Jag har inte hunnit gå igenom vilka bilder vi har kvar och därför har jag inte kunnat avgöra vilka alster vi fortfarande kan ha kvar som beställningsvaror men ska få tillfälle att göra det den närmsta veckan. Framtill dess kan vi ju koncentrera oss på juliga produkter – det är ju ändå December.
Men fortfarande gäller: Har du särskilda önskemål om beställningar av produkter, tveka inte att höra av dig på vår mail info@inredmedromantik.se, så kan vi säkert lösa eller fixa fram någonting. Om det ska vara en julklapp är sannolikheten större att vi kan fixa det, ju tidigare du hör av dig 😉
Kram Veronica

Lyckad Julmarknad

Hej kära bloggläsare

Det var en intensiv helg med julmarknad både på lördagen och söndagen. Men det var väldigt roligt och det gick bra och var väldigt mysig julstämning och en hel del folk. Vi sålde våra alster i form av kuddfodral, ljuspåsar och tyghjärtan i olika storlekar samt lite annat som bla handsydda Tildaänglar och handgjorda julkort av mig Veronica och min vän Åsa.

Nu ska jag under de närmsta dagarna lägga upp lite här i bloggen så ni också får chans att fynda på det som inte blev sålt på julmarknaden.

Ha en bra dag! Kramar Veronica

Julmarknad

Hej kära bloggläsare

Idag och imorgon håller vi alltså hus på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Vi har hunnit sy upp en liten uppsättning med nya ljuspåsar, advents-set påsar, tyghjärtan med julmotiv, stora och små samt några kuddar. Vi säljer också lite av några ljuspåsar vi haft på lager. Det känns spännande att se vad som händer, och om intresse för våra produkter fortfarande finns. Vi börjar som sagt på mycket liten skala igen och tar just i nuläget inte emot några beställningar eller har någon försäljning här på sidan. Den ska uppdateras och vi ska se över vårt lager. Men gör gärna en förfrågan om det är något du undrar.

Troligen kommer det upp någonting under katergorin ”just nu” efter helgen med lite jultema. Men hela webbsidan ska alltså uppdateras och ses över. Men just nu koncentrerar vi oss på julmarknaden.

Glad advent till er alla

Liv i webbsidan

Hej kära läsare!

Efter ett minst sagt långt uppehåll, öppnar vi nu vår webbsida och blogg igen. Men till och börja med har vi ingen eller minimal försäljning. Men fråga gärna om det är något ni undrar över t.ex. om beställningar. Vi ska se över vårt material och i vilken utsträckning vi kan sy och ta emot beställningar. Fråga kan man iallafall alltid göra.:)

Denna kommande helg är det första advent och vi ska vara med som vi varit tidigare år, på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Där kommer vi sälja lite av våra alster och de kommer troligtvis dyka upp lite av det här på sidan också under ”just nu” så småningom.

Men vi mjukstartar lite lätt och bara är glada att vi fått liv i vår webbsida och ska delta i julmarknaden. Men uppdatering och mer information kommer!

Kramar Veronica

Nysydda adventspåsar kommer vara med på julmarknaden

Vilande blogg

Hej!

Som ni säkert märkt ligger bloggen vilande för tillfället. Vi tar inga beställningar eller annat just nu, på ett litet tag framöver.

Detta på grund av privata skäl. 2013 hade ett jobbigt slut, men vi hoppas och tror att 2014 är ett år fullt av nya möjligheter och välgång för oss alla!

Håll ut, vi återkommer här på bloggen med nya friska tag, förhoppningsvis framåt vårkanten nu.

Många kramar till er så länge!