Uppdatering

Lite uppdateringar sker just nu inne på ”Just nu”. Bla detta nysydda kuddfodralet med ren-motiv för fyndpris.


Jag har inte hunnit gå igenom vilka bilder vi har kvar och därför har jag inte kunnat avgöra vilka alster vi fortfarande kan ha kvar som beställningsvaror men ska få tillfälle att göra det den närmsta veckan. Framtill dess kan vi ju koncentrera oss på juliga produkter – det är ju ändå December.
Men fortfarande gäller: Har du särskilda önskemål om beställningar av produkter, tveka inte att höra av dig på vår mail info@inredmedromantik.se, så kan vi säkert lösa eller fixa fram någonting. Om det ska vara en julklapp är sannolikheten större att vi kan fixa det, ju tidigare du hör av dig 😉
Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *