Julmarknad och 1:a advent

Hej fina bloggläsare!

Vi håller fortfarande på för fullt att sy och fixa inför julmarknaden den kommande helgen. Det är alltid fint med julmarknader, dofterna av glögg och pepparkakor, granris och stearin. Det är ljuvligt! Så roligt också att kika på andras hantverk. Det är värdefullt att kunna köpa unika saker som någon faktiskt har gjort för egen hand. Jag skulle gärna vilja få tag i handstöpta stearinljus till exempel, för de doftar så gott och känns genuina. På tal om ljus – tänk att det redan är första advent nu på söndag! Hur vill ni smycka er adventsstake? Jag har samlat tallkottar ute som jag tänkt pynta min adventsstake med, men har inte kommit längre än så. Så här ser mamma Marithas fina adventsstake ut! 🙂

Många kramar VeronicaPhotobucket

2 thoughts on “Julmarknad och 1:a advent

  1. Ooo,så vackert vänner & mysigt med Julmarknad…
    Hade det inte vart jobbhelg hade jag åkt ner & myst på den & fått träffa Er,det hade vart underbart ♥
    Tyvärr är det 12tim pass/Kram

    1. Hej fina frun! Tack så mycket – dina kommentarer värmer alltid! Åååååh så synd att du hade ett sånt mördar-jobbpass, hade varit jätteroligt att träffas. Men vi kanske kan träffas en annan gång, tex åker jag och mamma på tygshopping ibland till Hem och Hobby i Hjo 🙂 Många kramar Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.