Värdefull

Hej kära bloggläsare!

Hur har ni det, denna långa vinter? Ja vintern har hållet ett hårt grepp om oss de sista veckorna. Men dagarna blir allt ljusare och solen blir varmare och har visat sig mer och mer så visst kommer våren! …Och det snabbt nu tror jag!

Vi fick en beställning av en härlig tjej, med bland annat ett av vårt mest populära motiv/texter. Värdefull. Det var både tyghjärtan och ljuspåse.

Så fint nu med vårens blommor som finns i blomsterhandeln. Anemoner, ranunklar vaxblommor och pastelliga rosor hör till säsongens favoriter för mig.
Hoppas du har en fin dag! Kram /Veronica

Julhälsning


Kära läsare

Tänk att det redan har blivit julveckan. Det har blivit vinter på många håll i landet, och snön har visat sig, på en del håll har den redan töat bort igen, men här har vi snö fortfarande iallafall. Det är vackert och ljusar upp så här under årets absolut mörkaste dagar.

Vi har som ni kanske vet, nyss vaknat till liv efter ett bra tag i dvala. Men denna vintern var det dags för ”Inred med romantik” att återuppstå (fast till och börja med i en liten skala). Det i samband med att jag (Veronica) gjorde julkort, scrapbooking, och jag ihop med en god vän som också scrapbookar, anmälde vi oss till denna julmarknaden vi var med på under första adventhelgen, och då fick jag lust att även börja sy och nyproducera lite ”Inred med romantik”-alster. Likaså fick jag äntligen hjälp att få liv i denna webbsida av en programmeringskunnig vän och här är vi nu!
2018 hoppas vi på en vidare utveckling av sidan och våra produkter och spridningen av dessa såklart! Jag tänker att nästa år kommer vi fylla på med lite nya alster, nya motiv på ljuspåsar och tyghjärtan – kom gärna med förslag! – kanske ha lite utlottningar och tävlingar på vår Facebooksida, (du gillar väl oss där?) Sälja alster också via Tradera, vilket vi gjort även tidigare när vi var aktiva, samt ta emot specialbeställningar. Vi ser fram emot det!
Så en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR från Maritha och Veronica

Lyckad Julmarknad

Hej kära bloggläsare

Det var en intensiv helg med julmarknad både på lördagen och söndagen. Men det var väldigt roligt och det gick bra och var väldigt mysig julstämning och en hel del folk. Vi sålde våra alster i form av kuddfodral, ljuspåsar och tyghjärtan i olika storlekar samt lite annat som bla handsydda Tildaänglar och handgjorda julkort av mig Veronica och min vän Åsa.

Nu ska jag under de närmsta dagarna lägga upp lite här i bloggen så ni också får chans att fynda på det som inte blev sålt på julmarknaden.

Ha en bra dag! Kramar Veronica

Tillbaka

Hej kära bloggläsare.

Nu är vi äntligen tillbaka efter ett långt sommaruppehåll. Vi har haft en skön sommar och det hoppas vi att ni också har haft! Det har varit många soltimmar och fina sommardagar denna sommar. Men nu närmar sig hösten i och med att september (höstmånad) drar igång efter helgen. Det kan vara skönt att kunna ha mysiga innekvällar med en god bok, favoritchokladen, en kopp te och en skön filt svept om sig. 🙂

Tekniken har krånglat lite för oss och därför har inte produktionen kommit igång då vi önskat, med nya kudd-modeller och nya varor till försäljning här på bloggen. Men nu ska vi komma igång, vi har en ny bra skrivare och jag (Veronica) har en ny dator på gång. Men redan nu öppnar vi upp för beställningar och förfrågningar. Välkomna tillbaka! 🙂

Specialbeställningar

Tänkte bara visa upp en av våra senaste beställningar. Ett dophjärta i lite större format med dekorationsband i turkos/ljusblått med privat bild. Roligt med specialbeställningar, det blir helt verkligen unika och väldigt personliga presenter! Visst blev det fint? 🙂

Detaljbild på dekoration och kors-berlock/hänge.

Ha en bra dag:

Kramar Maritha och Veronica

Pioner

Hej kära bloggläsare.

Det är fortfarande många ”special-beställningar” med namntryck inför bröllop och dop. Det är roligt tycker vi, sommaren är verkligen en högtid för festligheter. Nu i helgen ska det bli sommarvärme har det ryktats om och det låter ju helt underbart. =)

Idag har jag (Veronica) besökt en plantskola utanför Herrljunga som var inriktad enbart på pioner. Jag älskar pioner, speciellt doftpioner. Det blev en beställning på en vacker sort som heter Coral Charm, samt ett inköp av en vit doftpion som var helt fantastisk. Den fick mamma Maritha och den heter Couronne d’or. Fantastiskt var det bara att vandra bland pionerna, även om de flesta bara var små knoppar än så länge. =)

Många fina pioner, kan tyvärr inte namnge dessa.

Marknad

Hej Kära bloggläsare!

Vi var på marknaden i lördags på Spinnet i Habo. Det var lyckat och roligt. Många som inte visste om oss som tog visitkort och ville veta mer om våra produkter. Vi sålde inte så jättemycket, men roligt att sprida ryktet om att vi finns och vad vi gör. Vi kommer nog vara med på denna marknad senare i höst också, på höstmarknad. Men tills dess är det långt kvar och många vackra sommardagar att vänta, tror vi bestämt! Men vi tar inte semester riktigt ännu utan fortsätter ta emot beställningar.  Många dop-presenter har det blivit med namntryck på. Det är väldigt roligt, unika och personliga presenter är roligt att kunna ge, och troligtvis blir de ett minne man har kvar länge.
En riktigt skön helg, önskar vi er, med lite bilder från i lördags.

 

Kramar från Maritha och Veronica

Mellan hägg och syrén

Hej kära bloggläsare

Det har varit lite tunt med inläggen här, det ska bli bättring på den punkten. Hoppas ni har varit ute och njutit mycket av det underbara väder vi haft och den vackra tid som är just nu ”mellan hägg och syrén”. Imorgon ska jag (Veronica) åka till en handelsträdgård jag hört mycket gott om. De ska ha ett rikt sortiment och vacker beläget strax utanför Borås. Jag talar om Rångedala plantskola. Jag kommer ha med min kamera och räkna med att en och annan blombild dyker upp här på bloggen. Jag gillar ju mycket att fotografera, dels vackra miljöer och stilleben, men jag har även en stor passion för att fotografera växter och blommor. Så såhär års går kameran varm kan man säga. 😉 Den som är uppmärksam kanske har lagt märke till att en ny flik dykt upp högst upp på menyn om en fotoblogg. Jag har funderingar på att starta en fotoblogg, och ha den här så att det är lätt att klicka mellan flikarna. Vad tycker ni, skulle det vara intressant? 🙂

På lördag kommer vi ha en liten utställning/marknad på spinnet i Habo (utanför Jönköping) där vi även hade julmarknad i december förra året. Det ska bli kul att återse några bekanta och förhoppningsvis träffa nya kunder. Bor du i närheten, tveka inte utan kom förbi och säg hej. En spännande helg väntar alltså.

Ha det jättebra nu i helgen – många kramar Veronica

Inred med romantik samarbetar

Hej kära bloggläsare!

För er som bor i närheten av Jönköping och Huskvarna kan vi glädja att vi nu finns i en fysisk butik, nämligen ”Hem och Harmoni” i som ligger nära rosengallerian i Huskvarna. Vi säljer en del av våra ljuspåsar där, och mer kan det tänkas bli framöver. Sen tidigare har ni ju även kunnat se och köpa våra tavlor hos Annika på Kropp och Sinne. Även där hoppas vi på ett utökat samarbete. Roligt med samarbeten tycker vi!
Kramar och trevlig helg på er alla!

 Många kramar Maritha och Veronica