Tjejkväll i Huskvarna

Hej kära bloggföljare.

Hoppas veckan har varit bra…nu närmar sig helgen igen och för många innebär det lite välförtjänt ledighet.

Igår var vi i en butik som heter Hem i Harmoni i Huskvarna – på ”Tjejkväll”. Det är en jättemysig inredningsbutik där jag (Veronica) jobbar lite extra ibland. De har både romantisk inredningstil, men även lite åt ”industri” hållet och i nordiska toner. Det bjöds på otroligt vackra cupcakes som va så vackra att vi trodde först det va prydnadsmuffins. Dock var det jättesmarriga blåbär- och hallonmuffins och till det fick vi kaffe eller te. Roligt besök som vi får göra om snart.

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

3 thoughts on “Tjejkväll i Huskvarna

  1. vad kul det låter, har inte så långt dit från Jönköping.Det var nåt nytt får ta mig en tur ser jag.
    Ha en fin söndag med
    Kram Meta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *