Vårmånad med vårlökar

Hej Kära bloggläsare

Nu går vi in i Mars månad! Det är då officiell vår, eller hur? Mars är ju en vårmånad, även om snön säkert ligger kvar lite ändå. Denna vecka har varit ovanligt mycket sol och klart väder. Det är så skönt att det faktiskt är ljust ute när man kommer hem på eftermiddagarna/kvällarna och även på morgonen då solen vaknar allt tidigare. Snart börjar det väl hända saker med snötäcket också och de första vårlökarna försiktigt tittar fram. Snödroppar, vintergäck och scilla. Tillsvidare får vi hålla oss med de framodlade vårlöks-varianterna som finns i blomsterbutiker. En vacker pärlhyacint med sina stolta gröna skott och blåvioletta blomkjolar får oss alltid lite gladare.

6 thoughts on “Vårmånad med vårlökar

  1. Idag kom mina ljuspåsar,såååå jättefina,jag är supernöjd,kommer till att rekomendera er,kram Lisa i Sankt Olof

    1. Åh så roligt att höra Lisa! Varmt välkommen åter! Kramar från oss //Maritha och Veronica

  2. Ja så är det här med men fortsätter det soliga vädret så snart är den här ..våren alltså.
    Ha en fin helg
    Kram Meta

    1. Så fina soliga dagar som vi nu haft så går det undan med snösmältningen! Hoppas du hade en fin helg du med! Kramar Veronica och Maritha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *