Mer nyheter!

Hej, alla gamla och nya läsare. Det är roligt att så många hittat hit. Sprid gärna ut det ännu mera, har du någon du vet som gillar romantik och lantlig inredning kan denna bloggen/webbshopen vara ett bra tips!

Den uppmärksamme kanske märker att vi förnyat sidhuvudet? De små bilderna som var innan lurades så man trodde det var menyn, men menyn till sidan sitter ju lite högre upp. Nu känns det mer riktigt, hoppas ni också tycker det.

Vi producerar nya saker hela tiden. De flesta dyker upp under kategorin ”just nu”. Idag har jag lagt ut en vacker vitmålad träskål i den lantliga romantiska stilen. Perfekt för förvaring, fruktskål eller kanske till lördagsgodiset. Mmm

Sen har vi sytt ett vackert tyghjärta med en underbar spets och tänkvärd text. ”De vackraste sakerna i livet kan inte ses eller röras, de skall kännas i ditt hjärta.” Stämmer väl bra, i en värd där materiella ting ibland får allt för stor betydelse.

Kika in i just nu för att läsa mer om dessa produkter!

Ha det bra i det vackra höstvädret//Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *