Julmarknad

Hej kära bloggläsare

Idag och imorgon håller vi alltså hus på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Vi har hunnit sy upp en liten uppsättning med nya ljuspåsar, advents-set påsar, tyghjärtan med julmotiv, stora och små samt några kuddar. Vi säljer också lite av några ljuspåsar vi haft på lager. Det känns spännande att se vad som händer, och om intresse för våra produkter fortfarande finns. Vi börjar som sagt på mycket liten skala igen och tar just i nuläget inte emot några beställningar eller har någon försäljning här på sidan. Den ska uppdateras och vi ska se över vårt lager. Men gör gärna en förfrågan om det är något du undrar.

Troligen kommer det upp någonting under katergorin ”just nu” efter helgen med lite jultema. Men hela webbsidan ska alltså uppdateras och ses över. Men just nu koncentrerar vi oss på julmarknaden.

Glad advent till er alla

Liv i webbsidan

Hej kära läsare!

Efter ett minst sagt långt uppehåll, öppnar vi nu vår webbsida och blogg igen. Men till och börja med har vi ingen eller minimal försäljning. Men fråga gärna om det är något ni undrar över t.ex. om beställningar. Vi ska se över vårt material och i vilken utsträckning vi kan sy och ta emot beställningar. Fråga kan man iallafall alltid göra.:)

Denna kommande helg är det första advent och vi ska vara med som vi varit tidigare år, på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Där kommer vi sälja lite av våra alster och de kommer troligtvis dyka upp lite av det här på sidan också under ”just nu” så småningom.

Men vi mjukstartar lite lätt och bara är glada att vi fått liv i vår webbsida och ska delta i julmarknaden. Men uppdatering och mer information kommer!

Kramar Veronica

Nysydda adventspåsar kommer vara med på julmarknaden

Vilande blogg

Hej!

Som ni säkert märkt ligger bloggen vilande för tillfället. Vi tar inga beställningar eller annat just nu, på ett litet tag framöver.

Detta på grund av privata skäl. 2013 hade ett jobbigt slut, men vi hoppas och tror att 2014 är ett år fullt av nya möjligheter och välgång för oss alla!

Håll ut, vi återkommer här på bloggen med nya friska tag, förhoppningsvis framåt vårkanten nu.

Många kramar till er så länge!

 

Marknad

Hej Kära bloggläsare!

Vi var på marknaden i lördags på Spinnet i Habo. Det var lyckat och roligt. Många som inte visste om oss som tog visitkort och ville veta mer om våra produkter. Vi sålde inte så jättemycket, men roligt att sprida ryktet om att vi finns och vad vi gör. Vi kommer nog vara med på denna marknad senare i höst också, på höstmarknad. Men tills dess är det långt kvar och många vackra sommardagar att vänta, tror vi bestämt! Men vi tar inte semester riktigt ännu utan fortsätter ta emot beställningar.  Många dop-presenter har det blivit med namntryck på. Det är väldigt roligt, unika och personliga presenter är roligt att kunna ge, och troligtvis blir de ett minne man har kvar länge.
En riktigt skön helg, önskar vi er, med lite bilder från i lördags.

 

Kramar från Maritha och Veronica

Inred med romantik samarbetar

Hej kära bloggläsare!

För er som bor i närheten av Jönköping och Huskvarna kan vi glädja att vi nu finns i en fysisk butik, nämligen ”Hem och Harmoni” i som ligger nära rosengallerian i Huskvarna. Vi säljer en del av våra ljuspåsar där, och mer kan det tänkas bli framöver. Sen tidigare har ni ju även kunnat se och köpa våra tavlor hos Annika på Kropp och Sinne. Även där hoppas vi på ett utökat samarbete. Roligt med samarbeten tycker vi!
Kramar och trevlig helg på er alla!

 Många kramar Maritha och Veronica

Teatime!

Hej Kära bloggläsare! 🙂

Här är vår senaste tillskott i webbshopen. En vacker ljuspåse för fikastunderna, för en fika tackar man ju aldrig nej till, eller hur? 🙂 Den är fin året runt att tända vid kvällsfikat eller varför inte ha som förvaring och förvara tepåsar i till exempel. Den läggs upp under ”just nu” i vår shop. Bilden är fotograferad hos Kropp och Sinne som vi nämnde i förre blogginlägget. Hon har väldigt mycket fint nu till påsk och är fenomenal på att dekorera och inreda på ett smakfullt sätt. Vi kommer gärna och fotograferar mer hos henne!

Vill passa på att önska er alla en trevlig helg!
Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Påsknytt!

Nu har vi lagt in de nya fina påsk-ljuspåsarna under just nu i vår webbshop! De är vackra och det är roligt att kunna erbjuda dem i olika färger. Därmed går det att välja den färg man gillar bäst! Det ligger mycket arbete bakom dessa och vi är bägge (jag och mamma) väldigt nöjda med hur de blev! Hoppas ni också är det!

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Mot Påsktider

Hej kära bloggläsare!

Äntligen är våren här, vågar vi säga nu trots att det kom små  små vita snöflingor igår. JO men solen har lyst från blå himmel nu i flera dagar, och det mesta av snön smälit bort. Vi har till och med  sett snödroppar försigtigt kika fram med sina ljusgröna skott. Dessutom närmar det sig så sakteligen påsken!

Vi har kommit i påskstämning och börjat sy upp fina påskljuspåsar i olika färger. Det blir gul, grön, rosa och lila färgtoner. Vilken färg är din favorit? Ljuspåsarna kommer dyka upp i vår webbshop imorgon tisdag eller på onsdag så håll utkik!


Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

 

 

Vårnytt i vår shop!

Kolla in under shop och under ”just nu” för att komma till sidan eller gör det enkelt för dig och tryck på DENNA direktlänk! 🙂 Fina, pastelliga våriga ljuspåsar nu när solen äntligen blivit varm och smälter undan snön. Det ger inspiration till lite färg man vill ha blommor, fjärilar och fåglar.
– Och det är just det vi har på våra senaste kreationer. 😉 Kika in i shopen!
Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket