Vårstädning

Äntligen vårsol! Några soliga dagar både bakom och framför oss, ja får väl de flesta på gott humör!? Jag har passat på att vårstädat lite här på bloggen också; en ny kategori för sålda objekt (under ”Shop”) så att man kan skilja på det vi säljer nu och det som är sålt. Det kan vara intressant att se vad vi sålt om man vill se exempel på produkter vi säljer, särskilt under ”Just nu” kategorin,  om man vill se fraktexempel eller bara inspireras. Förövrigt placerat ”just nu” högst upp bland kategorierna under ”shop”.  Även bildspelet högst upp har fått två nya bilder med vårigare känsla. Hoppas ni gillar det!

Snart kommer även dyka upp nya produkter i webbshopen, så håll utkik!

 

Många kramar VeronicaPhotobucket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *