Fin höst

Hej kära vänner.

Visst har hösten hittills bjudit på flera fina soliga höstdagar med sol och hög luft!? Men den kalla luften är man inte riktigt van vid än, det har redan varit två frostnätter här i småland. Det gäller att komma ihåg att ta på sig varma jackan,  vantar och halsduk så man inte, som så många andra, drar på sig en förkylning. Efter en promenad, kanske hem från jobbet, är det sällan så gott med en kryddig varm kopp te som det är på hösten.

Sen får man inte glömma att göra mysigt hemma och kanske tända ljus…såklart. 😉  Här är en bild på en av våra nyheter, ”Rönnbärspåsen”. Finns till salu under ”<Just nu” här i shopen.

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

2 thoughts on “Fin höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *