Vad är en ljuspåse?

Vi säljer ljuspåsar. Men vad är egentligen en ljuspåse?

Jo, det är precis vad det låter som. En påse av tyg, ofta med tryckt motiv och spets, med plats för ett glas eller en glasburk som du sedan kan sätta ett ljus i. Vi handtrycker motiven och många gånger syr vi på spets, och/eller band och kanske en berlock.

Måtten på påsen står angivna för varje påse, (se under fliken högs upp ”shop” – och sedan ljuspåsar) men tanken är att de ska rymma ett stort glas, eller en glasburk som du kan sätta inne i påsen, med ett vanligt värmeljus i. Det blir ett jättevackert sken och mysfaktorn är superhög. Perfekt nu när hösten närmar sig!

Men bara för att namnet säger ”ljus” behöver du inte just ljus i den, såklart. Du kanske hellre vill förvara pennor i den, eller använda som blomvas, eller bara som vacker dekoration. Bara fantasin sätter gränser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.