Liv i webbsidan

Hej kära läsare!

Efter ett minst sagt långt uppehåll, öppnar vi nu vår webbsida och blogg igen. Men till och börja med har vi ingen eller minimal försäljning. Men fråga gärna om det är något ni undrar över t.ex. om beställningar. Vi ska se över vårt material och i vilken utsträckning vi kan sy och ta emot beställningar. Fråga kan man iallafall alltid göra.:)

Denna kommande helg är det första advent och vi ska vara med som vi varit tidigare år, på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Där kommer vi sälja lite av våra alster och de kommer troligtvis dyka upp lite av det här på sidan också under ”just nu” så småningom.

Men vi mjukstartar lite lätt och bara är glada att vi fått liv i vår webbsida och ska delta i julmarknaden. Men uppdatering och mer information kommer!

Kramar Veronica

Nysydda adventspåsar kommer vara med på julmarknaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *