Julmarknad

Hej kära bloggläsare

Idag och imorgon håller vi alltså hus på Spinnets julmarknad i Habo, Jönköpings län. Vi har hunnit sy upp en liten uppsättning med nya ljuspåsar, advents-set påsar, tyghjärtan med julmotiv, stora och små samt några kuddar. Vi säljer också lite av några ljuspåsar vi haft på lager. Det känns spännande att se vad som händer, och om intresse för våra produkter fortfarande finns. Vi börjar som sagt på mycket liten skala igen och tar just i nuläget inte emot några beställningar eller har någon försäljning här på sidan. Den ska uppdateras och vi ska se över vårt lager. Men gör gärna en förfrågan om det är något du undrar.

Troligen kommer det upp någonting under katergorin ”just nu” efter helgen med lite jultema. Men hela webbsidan ska alltså uppdateras och ses över. Men just nu koncentrerar vi oss på julmarknaden.

Glad advent till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *