Julhälsning


Kära läsare

Tänk att det redan har blivit julveckan. Det har blivit vinter på många håll i landet, och snön har visat sig, på en del håll har den redan töat bort igen, men här har vi snö fortfarande iallafall. Det är vackert och ljusar upp så här under årets absolut mörkaste dagar.

Vi har som ni kanske vet, nyss vaknat till liv efter ett bra tag i dvala. Men denna vintern var det dags för ”Inred med romantik” att återuppstå (fast till och börja med i en liten skala). Det i samband med att jag (Veronica) gjorde julkort, scrapbooking, och jag ihop med en god vän som också scrapbookar, anmälde vi oss till denna julmarknaden vi var med på under första adventhelgen, och då fick jag lust att även börja sy och nyproducera lite ”Inred med romantik”-alster. Likaså fick jag äntligen hjälp att få liv i denna webbsida av en programmeringskunnig vän och här är vi nu!
2018 hoppas vi på en vidare utveckling av sidan och våra produkter och spridningen av dessa såklart! Jag tänker att nästa år kommer vi fylla på med lite nya alster, nya motiv på ljuspåsar och tyghjärtan – kom gärna med förslag! – kanske ha lite utlottningar och tävlingar på vår Facebooksida, (du gillar väl oss där?) Sälja alster också via Tradera, vilket vi gjort även tidigare när vi var aktiva, samt ta emot specialbeställningar. Vi ser fram emot det!
Så en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR från Maritha och Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *