Påsken inom räckhåll

Hej kära bloggläsare!

Nu har äntligen vårluften kommit, och solen har hunnit smälta undan en hel del snö. .Snart är det påsk och vi syr upp lite fina påsk-påsar och kanske något påskhjärta också! ??

Dessa kommer hamna på vår webbsida under ”just nu” till riktigt bra priser! (Denna på bilden endast 49 kr) De kostar 9 kr att skicka och vid swishbetalning tar det bara 1-2 vardagar att få den i sin postlåda!
Håll utkik efter flera under ”just nu” i vår shop. ?

Inred med romantik samarbetar

Hej kära bloggläsare!

För er som bor i närheten av Jönköping och Huskvarna kan vi glädja att vi nu finns i en fysisk butik, nämligen ”Hem och Harmoni” i som ligger nära rosengallerian i Huskvarna. Vi säljer en del av våra ljuspåsar där, och mer kan det tänkas bli framöver. Sen tidigare har ni ju även kunnat se och köpa våra tavlor hos Annika på Kropp och Sinne. Även där hoppas vi på ett utökat samarbete. Roligt med samarbeten tycker vi!
Kramar och trevlig helg på er alla!

 Många kramar Maritha och Veronica

Nytt tyghjärta!

Som en nyhet här på vår ettårsdag lägger vi in ett beställningsbart tyghjärta med måtten 17 x 20 cm. Pris 69:- Bilden är egendesignad och texten som står är ”Love is the key to happiness” vilket är samma text som på det mindre tyghjärtat som följer med på köpet för er som beställer idag 18/9. 🙂 Och ni har väl inte missat att vi bjuder på frakten idag heller!

 

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket

Snart fyller vi 1 år!

Hej kära bloggläsare!

Vi är så glada att vi fått så många läsare och kunder här på bloggen och på vår Facebooksida. Några av er har kanske följt oss länge? Nu på tisdag den 18 september är det redan 1 år sen vi startade  – och då kommer vi ha specialerbjudanden och nyheter och en tävling på Facebook. Håll utkik alltså! 😉

Många kramar Maritha och VeronicaPhotobucket