Inred med romantik samarbetar

Hej kära bloggläsare!

För er som bor i närheten av Jönköping och Huskvarna kan vi glädja att vi nu finns i en fysisk butik, nämligen ”Hem och Harmoni” i som ligger nära rosengallerian i Huskvarna. Vi säljer en del av våra ljuspåsar där, och mer kan det tänkas bli framöver. Sen tidigare har ni ju även kunnat se och köpa våra tavlor hos Annika på Kropp och Sinne. Även där hoppas vi på ett utökat samarbete. Roligt med samarbeten tycker vi!
Kramar och trevlig helg på er alla!

 Många kramar Maritha och Veronica

2 thoughts on “Inred med romantik samarbetar

    1. Tack så mycket fina frun. Hoppas allt är bra med dig, och att du har det bra nu i underbara vårsolen. Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *